Skip to main content

Bezplatné kondómy pre študentov v Nemecku

Kondómy zadarmo pre všetkých? V mnohých krajinách je to už dlho bežná prax. Aj Francúzsko nedávno rozhodlo, že všetci mladší ako 26 rokov môžu dostať kondómy v lekárňach zadarmo. Jedným z dôvodov tohto politického rozhodnutia je rýchlo rastúci počet prípadov pohlavne prenosných chorôb.

My v MISTER SIZE sme týmito štatistikami zhrození a spolu so spoločnosťou Spondoms by sme chceli upozorniť na to, aká dôležitá je antikoncepcia pomocou kondómov.

"V posledných rokoch sa v Nemecku prudko zvýšili počty nakazených mnohými pohlavne prenosnými chorobami. Veľmi nás to znepokojuje a chceme s tým niečo urobiť," hovorí Luis Gunga, jeden zo zakladateľov spoločnosti Spondoms.

Preto teraz spoločne pracujeme na tom, aby sa mladí ľudia v Nemecku mohli ľahko dozvedieť o kondómoch a bezpečnej antikoncepcii. Študenti niektorých univerzít a vysokých škôl preto od minulého týždňa (3. týždeň / 2023) dostávajú kondómy MISTER SIZE zadarmo. Kampaň sa začala v areáli Univerzity aplikovaných vied Rýn-Mohan vo Wiesbadene otvorením prvého dávkovača kondómov, ktorým si môže pomôcť každý študent. Ďalšie dávkovače s kondómami MISTER SIZE boli tento týždeň zriadené na univerzite Leuphana v Lüneburgu a na TH Köln v Kolíne nad Rýnom Deutz.

Keďže kondóm chráni správne len vtedy, ak sa neroztrhne alebo nezošmykne, v uvedenom výdajníku je zastúpených všetkých 7 veľkostí kondómov MISTER SIZE. Okrem toho je k dispozícii meracie pásmo Mister Size, pomocou ktorého si môžete rýchlo a jednoducho zmerať, ktorá veľkosť kondómu najlepšie vyhovuje vášmu kúsku. Na jednej strane sa tým zvyšuje bezpečnosť antikoncepcie a na druhej strane je väčšia pravdepodobnosť, že sa kondómy budú nosiť, ak budú pohodlne sedieť.

Celkovo bol projekt študentmi vnímaný veľmi pozitívne. "Očakávame, že projekt bude veľmi dobre prijatý a bude dobre využitý najmä na mnohých podujatiach našej AStA," hovorí o projekte Max z AStA na univerzite v Lüneburgu. Študenti sa tešia najmä z toho, že kondómy MISTER SIZE sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, čo v budúcnosti zníži počet nešťastných náhod.

Teší nás skvelá spätná väzba od študentov na naše kondómy MISTER SIZE a ďakujeme spoločnosti Spondoms za zaujímavú spoluprácu.

Pre všetkých, ktorí na svojej univerzite nedostanú tie správne kondómy a napriek tomu chcú bezpečne používať správne kondómy, ponúkame naše cenovo výhodné skúšobné balenia Mister Size, ktoré vám pomôžu začať.

Objavte skúšobné balenia Mister Size teraz

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz