Skip to main content

Urobte z neho viac - so sexuálnymi fantáziami vo vašej osobnej hlave kino

päť nápadov pre naplnený milostný život

Ide váš sexuálny život práve teraz len tak-tak a je čas na malé oživenie? Máte chuť vyskúšať niečo nové, ale neviete ako? Alebo si len chcete vytvoriť pár zmyselných chvíľ osamote a naplno si ich užiť? Potom zapnite svoje mentálne kino a nechajte sa unášať svojimi najtajnejšími fantáziami. Tu nájdete niekoľko vzrušujúcich nápadov a myšlienok.

Ste na niekoho nahnevaní alebo nedokážete vypnúť? Choďte do kina pre duševne chorých...

Osobné mentálne kino má absolútnu cenu zlata - aj v každodennom živote. Napríklad, keď vás nová šéfka neuveriteľne rozčúli a vy si predstavujete, ako jej vylievate svoj kokteil na hlavu. Alebo keď vodičovi autobusu praskne pneumatika práve vo chvíli, keď sa chystá od vás odísť. V našich mysliach môžu veci na chvíľu prebiehať inak, a tak nám osladiť deň. Či už je to malá fantázia o pomste, alebo myšlienky na dobrodružnú dovolenku, zatiaľ čo sedíme na nudnej povinnej prednáške.

A kino v hlave je celkom v pohode aj počas sexu. Pretože nám presne ukáže, čo nás naozaj vzrušuje - oveľa viac ako v akomkoľvek porne. A pomáha nám lepšie sa do toho dostať alebo jednoducho zaradiť vyšší rýchlostný stupeň. Ak ste to ešte nerobili, skúste to!

Aké filmy vám hrajú v hlave? - Najobľúbenejšie sexuálne fantázie

Vždy sa môžeme sami rozhodnúť, čo nám hrá v hlavnom kine. Doprajte si preto filmy, ktoré vás bavia a ktoré vám robia dobre. Pokiaľ ide o dráždivú erotiku, existuje niekoľko sexuálnych fantázií, ktoré sú veľmi obľúbené. Nechajte sa nimi inšpirovať:

Sex s cudzími ľuďmi

Mnohí ľudia si radi predstavujú sex na verejnosti - možno dokonca s novou tajomnou známosťou. Napríklad počas spontánneho stretnutia na ulici v zapadnutej uličke, pri behu v parku alebo na diskotékovom záchode. Niet divu - veď je na tom niečo vzrušujúco hriešne a nečakané dobrodružstvo vo všeobecnosti znie dosť vzrušujúco. Či to chcete aj v skutočnosti, je už iná otázka. Ale ako malý film do duševného kina sa dá absolútne odporučiť.

Dobrodružstvo s dominanciou a oddanosťou

Najneskôr od "Odtienkov sivej" vzbudzujú hry s dominanciou a oddanosťou veľkú túžbu aj mimo BDSM scény. Predstavte si, ako sa úplne odovzdávate svojmu partnerovi a on rozhoduje o tom, čo máte robiť. Možno dokonca zviazaný úplne bez pohybu v poriadne horúcej polohe. Vy sa rozhodnete, ako ďaleko chcete zájsť ...

Sex s hviezdami alebo "váženými osobami

Vzrušujúce je aj horúce milostné dobrodružstvo s vašou obľúbenou hviezdou, šéfom, profesorom alebo docentom. Ktokoľvek vo vás vyvolal nečakané pocity - vo svojom osobnom mentálnom kine môžete dať voľný priebeh svojej túžbe a v myšlienkach si vychutnať dobrodružstvo. Môže to fungovať dokonca aj so šéfom, ktorého vlastne nenávidíte, ako prezradila 25-ročná Isa pre Cosmopolitan.

Sex v trojici alebo skupinový sex

Byť vzatý niekoľkými partnermi naraz je vlastne pomerne rozšírená fantázia. Aj keď väčšina ľudí by to nikdy nevyskúšala v skutočnosti. Ale minimálne predstava, že vás hladí niekoľko rúk a úst a že počas sexu cítite všetky tie úžasné možnosti naraz... to je celkom horúce!

Tak čo, už sa vám rozbehli vaše fantázie? Potom sa nechajte uniesť a užite si predstavenie ...

"Keď sa zatvorí posledné puto, zrazu si uvedomím, že už niet cesty späť. Som mu úplne vydaná na milosť a nemilosť. A zároveň je vo mne tá drzá zvedavosť: čo mi teraz urobí? Celé telo ma chytá mravčenie a s napätím čakám. Zdá sa mi to ako pol večnosti. A keď mi konečne jeho ruky skĺznu po stehnách, prechádza mnou ako..."

Nemám mať výčitky svedomia, ak počas sexu myslím na niečo iné? A sú moje fantázie vlastne normálne?

Samozrejme, tak ako v mnohých iných oblastiach života, aj tu sa často objavujú obavy o osobný priestor: nie je to voči partnerovi bezohľadné, ak počas sexu myslím na niečo iné? Alebo ešte horšie, na niekoho iného?

A iste, môže sa to zdať zvláštne - možno dokonca trochu, akoby sme toho druhého podvádzali. Až kým si neuvedomíme, prečo si vôbec zapíname kino na hlave: Aby sme sa nabudili a zablokovali iné hlúpe myšlienky. Pretože je určite príjemnejšie naplno sa oddávať horúcim fantáziám v hlave, ako počas sexu myslieť na stres v kancelárii alebo na dlho odkladané daňové priznanie. Alebo čo si myslíte vy? Pokiaľ milujete svojho partnera a nemyslíte už na niekoho iného, malé dobrodružstvá vo vašej mysli sú úplne v poriadku. V konečnom dôsledku budete mať obaja lepší sex.

Mimochodom, to isté platí aj pre povahu našich fantázií - bez ohľadu na to, aké ťažké alebo zvláštne sa môžu na prvý pohľad zdať. V našom hlavnom kine môžeme prežívať všetko, čo si v reálnom živote nechceme pripustiť. Nemusíme mať žiadne škrupule ani výčitky svedomia. Dokonca aj fantázie, ako je znásilnenie lupičom, sú oveľa bežnejšie, než si väčšina ľudí myslí. A ak sa vám zdajú predstavy, ktoré by mohli byť pre iných nechutné, horúce? No a čo! Koniec koncov, je to vaše kino v hlave a vy určujete program. Bez otravných tabu. Pokiaľ sú zvieratá a deti vynechané, je takmer všetko v poriadku. Tak sa oddávajte svojim tajným fantáziám a netrápte sa tým, čo si o nich môžu myslieť ostatní. Často majú svoje vlastné nemravné fantázie, ktoré by nikdy neprezradili.

"Po skončení prednášky všetci vstanú a opustia prednáškovú sálu. Zrazu pocítim na hrudi ruku, ktorá ma prinúti prudko sa zastaviť. Ešte ti musím povedať jedno slovo. Náš profesor sa na mňa pozrie s prísnym výrazom a moje nohy sú zrazu mäkké ako maslo. Ide o tú esej? Nemala som to napísať tak provokatívne. Ale potom povie: To, čo ste napísali, sa mi veľmi páčilo. A vzbudila vo mne zvedavosť. Ešte je tu jedna vec, o ktorej by som s tebou chcel podrobnejšie diskutovať...".

A ak samotná predstavivosť nestačí...?

Niekedy chceme ísť ešte ďalej a vyskúšať si svoje sexuálne fantázie v reálnom živote. Nie je to až také ťažké - koniec koncov, existuje veľa ďalších ľudí, ktorí to cítia rovnako. Na zoznamovacích platformách môžete nájsť vhodných spoluhráčov pre svoje fantázie, ak jasne oznámite svoje želania. Niekedy sa to môže stať úplne nečakane v bare, v supermarkete alebo vo vašom vlastnom vzťahu, len čo sa to konečne povie. Dôležité je len to, aby ste sa o veciach vopred porozprávali. Aby bolo jasné, čo chcete a kde sú hranice. A vo vašich fantáziách môžu ísť pod stôl, ale v reálnom živote, samozrejme, vždy platí: nezabudnite na kondómy.

"Svojimi veľkými rukami ma chytí a pevne pritlačí k stene. Bozkávame sa, zatiaľ čo ja nahmatám zips jeho džínsov a konečne ho chytím. To, čo potom cítim, ma poteší. Vyhrnie mi šaty a prenikne do mňa. Pred chvíľou som sa bála, že nás niekto pozoruje. Teraz ma tá myšlienka ešte viac povzbudzuje..."

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - naozaj správny spôsob, ako dosiahnuť rovnosť v sexe?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant - aby sex fungoval ako hodinky

Prečítajte si teraz