Skip to main content

10 dobrých dôvodov pre skvelý sex (najlepšie tu a teraz)

Medzi prácou, Instagramom a daňovými priznaniami niekedy nie je ľahké nájsť si správny čas na pár šťastných chvíľ intenzívnej spolupatričnosti. A skôr než sa nazdáte, naplnený sexuálny život sa dostane na vedľajšiu koľaj - tak ako sa to v dnešnej dobe stáva čoraz väčšiemu počtu mladých ľudí. Je teda najvyšší čas s tým niečo urobiť a vrátiť tieto mľaskavé chvíle do každodenného života. Aby sme vás motivovali, pripravili sme pre vás 10 presvedčivých dôvodov, prečo si užívať skvelý sex práve tu a teraz. Všetko ostatné je už len na vašej fantázii...

1. dokonalý liek na každodenný stres

Prečo neprelomiť začarovaný kruh a urobiť to naopak? Namiesto toho, aby ste nechali každodenný stres zničiť váš sexuálny život, využite skvelý sex na to, aby ste každodenný stres na chvíľu odložili. Takto si vytvoríte najlepšie podmienky na fantastický deň hneď dvoma spôsobmi. A po ňom sa vráťte do práce s dobrým pocitom šťastia.

Sex je zdravý - a ako!

Iste, nie je to najvzrušujúcejší dôvod, ale sex je skutočný zázračný liek, pokiaľ ide o zdravie: posilňuje imunitný systém a zvyšuje vaše šance prekonať ďalšiu vlnu prechladnutia bez ujmy. Sex môže mať pozitívny vplyv aj na váš krvný tlak, čím znižuje riziko srdcových ochorení. U mužov pravidelná ejakulácia udržiava prostatu v dobrej kondícii a znižuje riziko rakoviny prostaty.

Naplnený sexuálny život prospieva aj psychike. Endorfíny a "hormón objatia" oxytocín, ktoré sa uvoľňujú počas sexu, posilňujú našu pohodu. A tým vytvárajú malý ochranný múr proti negatívnym pocitom a depresívnym náladám. 3.

3. a má tiež účinok na zmiernenie bolesti

Na zmiernenie bolesti nepotrebujete vždy tabletky. Pretože v skutočnosti môžu mať endorfíny počas orgazmu veľmi podobný účinok. Okrem rozptýlenia je vaše telo v skutočnosti menej citlivé na bolesť. A uvoľnenie svalov môže dokonca znamenať, že bolesti hlavy alebo chrbta sú po ňom zažehnané.

4. Sex dodá vašej charizme niečo navyše

Všimli ste si niekedy, ako vyzeráte na ľudí, keď ste práve mali sex? Alebo ste to zažili s inými? Váš vonkajší vzhľad má zrazu to isté niečo a aj zvnútra sa cítite celkom dobre. Ak teda chcete na najbližšom večierku urobiť dobrý dojem, doprajte si predtým jedno kolo v spálni alebo na kuchynskom stole. Alebo dokonca horúcu rýchlovku pred ďalším stretnutím? Ak sa cítite dobre, prečo nie!

5. Sex je dobrodružný a kreatívny

V extatickej súhre vašich tiel môžete naplno prežívať sami seba a dať priechod svojej kreativite. S dobrodružnými fantáziami, hraním rolí a všetkým, čo vám napadne. Užite si tento krátky čas a ukážte, čo dokážete! A ak potrebujete malý impulz, nechajte sa inšpirovať našimi sexuálnymi fantáziami vo vašom osobnom hlavnom kine.

6. Účes!

Mnohí to už skúšali, ale je to absolútne nemožné! Pretože účes po sexe sa jednoducho nedá zopakovať. A vyzerá jednoducho dokonale - takým tým uvoľneným, divokým spôsobom. Takže zostáva asi len jedno riešenie: osvedčená metóda s intenzívnym milovaním.

7. Ťažké rozhovory sú po sexe zvyčajne oveľa uvoľnenejšie

Prežívate spolu trochu stresujúce obdobie a vaše emócie vrie? Ťažko tomu uveriť - ale práve v takýchto chvíľach dokáže sex na udobrenie niekedy zázraky. Po tom, čo ste prepleteným spôsobom vypustili nahromadenú energiu a aspoň trochu ste sa opäť fyzicky zblížili, veci často vyzerajú oveľa uvoľnenejšie. Využite príjemné pocity na to, aby ste sa o všetkom opäť v pokoji porozprávali. Alebo sa na to vyspite a chvíľu si užívajte blízkosť. Potom sa väčšina problémov zdá oveľa menšia a môžete spoločne nájsť dobré riešenie.

8. A ľahšie sa aj spí

Nemôžete zaspať a len sa otáčate na posteľnej bielizni sem a tam, zatiaľ čo vaša hlava jednoducho nechce vypnúť? Potom sa v posteli prevaľujte naozaj búrlivo - spoločne v hlbokom objatí so svojou lepšou polovičkou (ale samozrejme len vtedy, ak sa zobudí a je na to pripravená). Vychutnajte si opojenie, potom pár nežných bozkov a pravdepodobne čoskoro upadnete do jemného spánku. Mimochodom, je to aj vďaka už spomínanému "hormónu objatia" oxytocínu.

A ako malé poďakovanie za pomoc pri zaspávaní si na druhý deň ráno do postele prineste raňajky.

9 Malé vyvrcholenie zvyšuje sebavedomie

Po sexe je nielen celkový pocit lepší ako zvyčajne - cítite sa aj sebavedomejšie. Ak teda potrebujete trochu povzbudiť alebo správne naladiť, aby ste sa konečne, odvážne a vytrvalo dožadovali toho dlho odkladaného zvýšenia platu: Využite malé posilnenie ega, ktoré prináša malé milovanie. A ak sa na to cítite: Nechajte si účes! Pretože vieme, že je absolútne čarovný!

10. Úprimne: zaslúžiš si to!

Ale počkajte chvíľu! Prečo by sme vôbec mali veľmi premýšľať o tom, prečo by sme mali mať sex? Veď je to super príjemné a celkom úprimne: zaslúžiš si to. Nielen dobrý sex, ale úplne skvelý sex. V akejkoľvek variante, ktorá vás robí šťastnými. Tak nech lamelový rám poriadne zaskrípe, pretože je čas na akciu a dobré pocity!

Užívanie si skvelého sexu - bez ohľadu na to, či je na to dobrý dôvod

Či už na to máte dobrý dôvod, alebo len spontánne dostanete chuť: doprajte si spoločenstvo presne vtedy, keď na to máte chuť. A samozrejme, oveľa dôležitejšie ako dobré dôvody na sex je niečo iné: aby ste sa nenechali príliš ovplyvniť všadeprítomným stresom každodenného života, príliš malým množstvom času a mnohým iným. Pretože dôvody na to, aby sme nemali sex, sa vždy dajú nájsť. Ale či sú pre nás naozaj dobré, je úplne iná otázka. Na ktorú najlepšie odpoviete, keď si nabudúce užijete skvelý sex...

Mister Size
Viac článkov

Urobte z neho viac - so sexuálnymi fantáziami vo vašej osobnej hlave kino

Prečítajte si teraz

Jeden ako druhý - o čom sú rôzne tvary penisu

Prečítajte si teraz

Majú dnes ľudia menej sexu?

Prečítajte si teraz