Skip to main content

12 najlepších tipov na flirtovanie v lete

Leto je najlepší čas na flirtovanie. Dni sú dlhšie, noci kratšie a ľudia sú vo všeobecnosti uvoľnenejší a vzrušenejší. Ak teda hľadáte flirt, ste na správnom mieste. V tomto článku sa s vami podelíme o 12 najlepších tipov na flirtovanie v lete. S týmito tipmi zaručene uspejete a zažijete veľa zábavy.

Nezáleží na tom, či ste slobodní alebo v partnerskom vzťahu

Na prvý pohľad sa môže zdať, že naše tipy na flirtovanie na leto sú zaujímavé pre nezadaných, ktorí hľadajú novú známosť, ale využiť ich môžu aj páry. Vďaka niektorým tipom bude váš partner určite rád, ak ich uplatníte a budete s ním trochu flirtovať, čo udrží váš vzťah svieži a vzrušujúci:

  1. Správne oblečenie: Oblečte sa letne a ležérne, ale dávajte pozor, aby ste neboli príliš odhalení.
  2. Usmievajte sa a nadväzujte očný kontakt: Pri rozhovore sa veľa usmievajte a udržujte očný kontakt.
  3. Reč tela: Venujte pozornosť reči svojho tela a snažte sa pôsobiť otvorene a priateľsky. Dajte najavo, ako veľmi si užívate leto.
  4. Konverzácia: Udržujte rozhovor živý a zaujímavý, ale vyhnite sa tomu, aby ste hovorili príliš veľa o sebe alebo len o sebe.
  5. Prejavte záujem: Prejavte záujem o druhú osobu a opýtajte sa jej na jej záľuby a záujmy.
  6. Komplimenty: Vyjadrujte uznanie druhej osobe, ktorá sa o vás zaujíma: Pochváľte druhú osobu, ale dávajte pozor, aby ste to nepreháňali.
  7. Humor: Buďte vtipní a snažte sa druhú osobu rozosmiať.
  8. Vyskúšajte niečo nové: Vždy ste chceli absolvovať výlet na štvorkolkách alebo vyskúšať nový šport? Vyskúšanie nových vecí, ako sú športy alebo akčné podujatia, je skvelý spôsob, ako si nájsť nových priateľov! Často je ľahké nájsť príležitosť na malý flirt.
  9. Zostaňte verní sami sebe: Je dôležité, aby ste vždy zostali sami sebou a nepredstierali. Nikto nemá rád predvádzačov alebo klamárov. Buďte úprimní a autentickí, potom sa dobrá konverzácia s tou správnou osobou zvyčajne uskutoční sama od seba.
  10. Zostaňte zapamätateľní: Predstavte sa svojím menom, aby ste si vytvorili istú formu blízkosti a dôvery a neboli len tak hocikým. Okrem toho si vás možno zapamätá a vyplynie z toho viac.
  11. Otvorte oči: Využite leto a majte otvorené oči, keď ste vonku a spoznávate nových zaujímavých ľudí na flirt. Snažte sa nadviazať kontakt len očami, pretože často stačí hlboký pohľad nasledovaný úsmevom, aby ste upútali pozornosť. Štúdie ukázali, že očný kontakt by ste mali udržiavať aspoň 2 sekundy, aby druhá osoba pochopila vaše zámery.
  12. Nestrácajte odvahu: Aj keď sa veci nevyvíjajú dobre, nestrácajte odvahu. Flirtovanie je hra a nemusí sa zmeniť na veľkú lásku. Nie každý pokus bude trefa do čierneho. Nenechajte si preto pokaziť dobrú náladu a užite si leto.

S našimi tipmi určite prežijete flirtovacie leto s ľahkosťou. Vždy však pamätajte: Ak chcete prehĺbiť známosť, vždy dbajte na svoju bezpečnosť a nezabudnite mať pri sebe vždy správne kondómy.

Kúpte si kondómy teraz

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - naozaj správny spôsob, ako dosiahnuť rovnosť v sexe?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant - aby sex fungoval ako hodinky

Prečítajte si teraz