Skip to main content

Talianska webová stránka Mister Size online

Aj v Taliansku si môžete kondómy Mister Size kúpiť v čoraz väčšom počte obchodov, a preto sme teraz pridali taliansku webovú stránku s našou ponukou. Všetky informácie o našich kondómoch a miestnych zdrojoch zásobovania si teraz môžete prečítať v taliančine: www.mistersize.it.

Kondómy v Taliansku

Taliansko so svojimi 60 miliónmi obyvateľov je symbolom kultúry, dobrého jedla a radosti zo života. Teraz si môžete vychutnať čistý pocit z kondómov v Taliansku. Keďže topánky sa nevyrábajú len v jednej alebo dvoch veľkostiach, vaše kondómy Mister Size sú k dispozícii v 7 rôznych veľkostiach kondómov. Takže vaša veľkosť bude určite zahrnutá. Okrem väčšieho pocitu počas pohlavného styku to zaručuje aj optimálnu bezpečnosť pri používaní kondómov; váš kondóm sa nezošmykne, ak sa zmestí, a nebude vás štípať. Takto funguje príjemný sex s kondómami MISTER SIZE!

Obchody s kondómami Mister Size v Taliansku

V Taliansku si už môžete kúpiť kondómy Mister Size okrem iného v nasledujúcich obchodoch:

Informácie pre predajcov

Ste obchodný predajca a máte záujem rozšíriť svoj sortiment o naše výrobky. Obráťte sa na niektorého z našich veľkoobchodníkov v Taliansku alebo nás kontaktujte priamo prostredníctvom našej stránky pre predajcov. Tam nájdete aj rozsiahle obrazové a marketingové materiály na priame stiahnutie. Vyberte si teraz kondómy Mister Size a ponúknite svojim zákazníkom vysokokvalitný výrobok, ktorý bol zákazníkmi veľmi dobre hodnotený.

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz