Skip to main content

Spustenie predaja v Spojenom kráľovstve a nová anglická webová stránka

S potešením oznamujeme, že spoločnosť Pasante Healthcare ako distribútor pre Veľkú Britániu začala predaj a je k dispozícii všetkým predajcom v Spojenom kráľovstve. Týmto sa zároveň spúšťa anglická webová stránka ako informačná a predajná platforma pre MISTER SIZE na ostrove. Objavte teraz našu novú webovú stránku a všetky informácie o možnostiach nákupu na www.mistersize.co.uk.

Kondómy vo Veľkej Británii

Aj keď niektoré kondómy môžete vo Veľkej Británii získať bezplatne od NHS, ide o štandardné kondómy. S Mister Size si môžete vybrať zo 7 veľkostí kondómov a získať svoj ideálny kondóm. Kondómy Mister Size sú navyše mimoriadne tenké, a preto verné na dotyk, ale rovnako bezpečné ako štandardné kondómy. Dokonalá veľkosť môže byť dokonca bezpečnejšia, pretože ak je kondóm príliš veľký, nezošmykne sa. Ak je kondóm príliš malý, zužuje váš penis, menej ho cítite a kondóm ľahšie praskne. Preto sa oplatí používať kondómy Mister Size, pocítite rozdiel.

Kde kúpiť kondómy Mister Size

Pri uvedení kondómov Mister Size na trh v Spojenom kráľovstve budú k dispozícii nasledujúce obchody:

Kontakt na predajcov

Ste maloobchodný predajca v Spojenom kráľovstve a chcete dostávať naše kondómy Mister Size bez cla a rýchlo. Potom sa obráťte priamo na nášho distribútora pre Spojené kráľovstvo:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz