Skip to main content

Môj kondóm je Mister Size

Používatelia kondómov, ktorí už vyskúšali viacero kondómov, nám opakovane píšu, že našli svoj kondóm v MISTER SIZE. Samozrejme, že nás to teší, a preto sme chceli presne vedieť a dať vedieť aj ostatným o ich skúsenostiach s MISTER SIZE: preto sme spustili kampaň "Môj kondóm je MISTER SIZE".

Používatelia kondómov MISTER SIZE nám mohli napísať o svojich skúsenostiach s MISTER SIZE a na oplátku dostali 36 balení MISTER SIZE.

Tu sú výsledky a spätná väzba od testujúcich:

Sme spolu už roky a nechceme deti. Moja priateľka je veľmi zdravá a presvedčená vegánka. Doteraz sme mali problém s tým, že kondómy sú na mňa dosť voľné. Preto sa ani jeden z nás nemohol poriadne pustiť, pretože sme sa vždy trochu obávali, že kondóm skĺzne alebo že z neho vytečie sperma. Orgasmus spolu? Naozaj ťažko.....! Moja priateľka videla v drogérii Müller MISTER SIZE a hneď priniesla so sebou túto TESTOVACIU SADU. Obaja sa teraz s veľkosťou 49 cítime naozaj pohodlne, nič sa nám nešmýka. Človek sa s ňou naozaj cíti dobre. Mister Size teda nie je len môj kondóm, ale naozaj náš kondóm.

Andreas, 38 rokov

Jedna z mojich obľúbených influenceriek, ktorá je sama mamou, predstavila MISTER SIZE. Myslím, že kondómy sú pre nás skvelé, pretože chceme ďalšie dieťa, ale ešte nie. Bohužiaľ, môj drahý má s kondómami problémy s erekciou a jednoducho to nie je žiadna zábava. Tak sme vyskúšali MISTER SIZE v jeho veľkosti. Je to naozaj rozdiel. Bez kondómu je to stále najlepšie, ale MISTER SIZE je určite dobré riešenie. Keďže v jeho veľkosti nie je takmer žiadny výber, MISTER SIZE nie je len môj kondóm, ale náš kondóm.

Celina, 31 rokov

Moje vzťahy zvyčajne netrvajú dlho. Okrem toho mám pri užívaní tabletiek obrovské vedľajšie účinky. Kondómy sú preto pre mňa tou správnou antikoncepciou. Bohužiaľ, vždy som musela počúvať od mužov, že nechcú používať kondómy, pretože im odrezávajú krv a potom nedokážu udržať erekciu, a to je vlastne pravda.... Potom mi priateľ odporučil MISTER SIZE. A naozaj, keď kondómy sedia, kondóm áno alebo nie je oveľa menší problém. Navyše sú naozaj príjemné a verné na dotyk! Vždy mám so sebou pre istotu niekoľko veľkostí. Preto je mojím kondómom MISTER SIZE.

Sandra, 32 rokov

Už 2 roky som šťastne slobodný a v režime permanentného randenia, ale kondómy od Durexu a Ritexu mi tak dobre nesedeli a často zabili vibrácie počas sexu, pretože tam nebol pocit. Akonáhle žena trvala na tom, aby sme použili kondóm, dosť ma to odradilo a bolo to mierne odradenie. Potom som objavil reklamu Mister Size na Lovoo a objednal som si skúšobné balenie v najväčšej veľkosti a veľkosť 64 mi perfektne sadla. Odvtedy už pre mňa nie je problém používať kondóm a je mi jedno, či s ním alebo bez neho, pretože oboje funguje skvele a je veľmi zmyselné. Pre mňa to už bez Mister Size nejde, aj keď ide o antikoncepciu, aj teraz to hrám na istotu bez toho, aby som sa musela vzdať intenzívneho pocitu.

Ben, 29 rokov

Môj kondóm má veľkosť MISTER SIZE! Platí to aj pre teba? Potom nám napíšte svoju podrobnú skúsenosť so súhlasom s jej zverejnením a my vám ako poďakovanie pošleme 36 kusov vo vašej veľkosti.

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz