Skip to main content

Tipy na letný sex: 7 spôsobov, ako si toto leto užiť senzačný sex

Leto je konečne tu a s ním prichádzajú slnečné lúče, letné horúčavy a horúci letný sex. Výskum ukazuje, že v letných mesiacoch sa zvyšuje naša sexuálna túžba a zvyčajne máme viac sexu. Vedci tvrdia, že slnečné lúče zvyšujú hladinu našich hormónov dobrého pocitu dopamínu a serotonínu, ako aj hladinu testosterónu - vďaka tomu sa cítime šťastnejší a nadržanejší.

Ak sa už teraz cítite horúci a spotení, možno na sex nemyslíte, ale to by vám nemalo brániť v senzačnom sexe. Hoci počasie nie je jediná vec, ktorá spôsobuje, že nám stúpa teplota, tu je 7 tipov na letný sex, ktoré vám pomôžu užiť si senzačný sex toto leto.

Tip na letný sex 1: Vyskúšajte sex v sprche.

Sex v sprche je perfektný spôsob, ako sa schladiť (alebo zohriať), keď je počasie horúce ako blesk. Niet divu, že sex v sprche patrí k našim najobľúbenejším, pretože je tu toľko rôznych pocitov, ktorými môžete obohatiť svoj sexuálny zážitok. Či už dávate prednosť tomu, aby vám voda stekala po chrbte, zvyšujete zmyselnosť dotykov, keď sa mydlíte, používate sprchovú hlavicu na vzájomnú stimuláciu alebo začínate predohru v sprche pred tým, ako ju neskôr dokončíte v spálni, sex v sprche je na vrchole nášho zoznamu možností senzačného letného sexu.

Tip na letný sex 2: Ochlaďte sa kockami ľadu

Ak ste počas orálneho sexu ešte nepoužili kocky ľadu, potom ste prišli o veľmi špeciálny trik. Nielenže sa kocky ľadu pomaly topia v ústach a pomáhajú vám ochladiť sa, ale chladivý pocit z kocky ľadu v kombinácii s teplom vašich úst a pier zvyšuje rozkoš partnerových genitálií. Môžete tiež vziať kocku ľadu a trieť ju o erotogénne zóny, ako sú vnútorné strany stehien alebo krk, pre dokonalú predohru. Ak chcete zájsť ešte o krok ďalej, môžete na zvýšenie vzrušenia kockami ľadu použiť aj pásku cez oči. Takže nabudúce, keď budete cítiť stúpajúcu teplotu, vezmite niekoľko kociek ľadu a nasaďte partnerovi husiu kožu.

Tip na letný sex 3: Ochlaďte svoje sexuálne hračky

Ďalším z našich obľúbených spôsobov, ako sa počas horúčav schladiť, je naplniť nádobu ľadovou vodou (môžete pridať aj niekoľko kociek ľadu) a nechať svoju sklenenú alebo kovovú erotickú hračku chvíľu chladnúť. Pred použitím ju môžete tiež vložiť na približne 10 minút do chladničky, aby sa ochladila. Chlad sexuálnej hračky pri prenikaní do partnera (alebo do seba) vám poskytne vzrušujúce pocity a mravčenie pri orgazme.

Letný sexuálny tip 4: Používajte chladné potraviny.

Vezmite si obľúbenú zmrzlinu alebo vychladenú šľahačku a natrite ju na telo partnera. Keď chladivý pocit zasiahne vaše telo, môžete partnerovi poskytnúť uspokojivý pocit, môžete ho nechať pocítiť teplo vášho dychu, zatiaľ čo ho budete bozkávať a lízať. Ženy, prosím, dávajte pozor, aby ste zmrzlinu alebo šľahačku nedávali do blízkosti vagíny, pretože cukor môže spôsobiť kvasinkové infekcie, a to nie je pre nikoho zábavné.

Tip na letný sex 5: Buďte kreatívni

Misionárska poloha môže byť v horúcom letnom dni príliš "horúca a spotená" - keď sú dve telá na sebe, vytvára sa len viac telesného tepla. Možno je teda čas vyskúšať nejaké nové polohy, ktoré zahŕňajú menej telesného kontaktu. Obrátená kovbojka (keď žena leží na vrchu, ale čelí nohám svojho partnera) a psí štýl (keď sa jeden partner predkloní a druhý ho berie zozadu) by mohli byť dve alternatívne polohy, ktoré by ste mali toto leto vyskúšať.

Tip na letný sex 6: Cíťte chladný vánok

Možno to znie jednoducho, ale je niečo uspokojujúce na tom, keď pri vzrušení cítite na pokožke chladný vánok. Čo môže byť lepšie ako ochladenie v horúčavách počas sexu? Či už máte veľkú záhradu, alebo si môžete dopriať odľahlé miesto vonku, zistíte, že chladný vzduch umocňuje sexuálny zážitok. Ak nemôžete mať sex vonku, môžete namiesto toho otvoriť okno a vniesť čerstvý vzduch dovnútra.

Tip na letný sex 7: Používajte kondómy

Ak plánujete letný románik, môže byť lákavé vykašľať sa na kondómy a ísť na rande bez prezervatívu, ale riešenie pohlavne prenosnej infekcie alebo rizika tehotenstva určite nie je spôsob, akým chcete, aby sa vaše leto skončilo. S našimi ultratenkými kondómami a dokonalou veľkosťou budete mať výhodu pocitu, akoby ste nemali na sebe takmer žiadny kondóm, ale s bonusom, že vás nečaká žiadne nepríjemné prekvapenie.

Kúpte si kondómy teraz

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz