Skip to main content

Čo sa stane, keď máte nesprávnu veľkosť: 12 vtipných príbehov od Otca Vianoc

Čo sa stane, keď máte nesprávnu veľkosť? Zistite, prečo nosenie nesprávnej veľkosti môže viesť k chaosu a nepohodliu vďaka 12 vtipným príbehom od Santu a prečo je kondóm Mister Size naozaj ten najlepší darček, aký môžete na Vianoce dostať.

Prvý vianočný príbeh

Poviem vám jeden príbeh: Pred niekoľkými storočiami si jeden z mojich škriatkov, ktorý sa volal Mary, rozbil topánky so skrútenou špičkou a zabudol si zaobstarať náhradný pár. Keďže nemala čas na ich opravu, musela si obuť starý veľký pár, ktorý našla zakopaný v dielni. Do týchto veľkých zelených papúč si obula svoje malé nôžky a celý deň chodila v nepohodlných topánkach a pri každom kroku sa potkýnala. Napriek všetkej snahe nebohá Mária nebola spokojná so žiadnou z prác, ktoré chcela v ten deň urobiť. Od toho dňa si Mary vždy dáva pozor na to, aby nosila topánky správnej veľkosti a nosí so sebou náhradný pár.... pre prípad, že by sa rozbili.

Druhý vianočný príbeh

Raz som prišiel do malebnej slamenej chalúpky v malej dedinke na juhu Anglicka. Keď som prišiel k úpätiu zasneženého komína, uvidel som nad krbom visieť dve detské pančuchy. Jedno z detí zavesilo červenú pančuchu, ktorá bola príliš veľká, takže visela nízko nad komínom - dúfalo, že dostane viac darčekov, pomyslel som si. Keď som však išiel vybrať darček z červeného vianočného vreca, otočil som sa a uvidel som, že dlhá červená pančucha sa vznietila! Podarilo sa mi oheň uhasiť, ale kto vie, čo by sa stalo, keby som tam nebol? Od toho dňa sa snažím ľuďom pripomínať, aby si vešali správne veľké pančuchy, aby sa vyhli nepríjemným prekvapeniam, ktoré môže spôsobiť príliš dlhá pančucha.

Tretí vianočný príbeh

Minulé Vianoce vyrobili škriatkovia toľko darčekov, že som sa musel starať o to, ako ich všetky doručiť. Aby som ušetril čas, napadlo mi, že by som mohol všetky darčeky napchať do svojej stredne veľkej žltej tašky, ktorá už ležala pripravená. Bola to ťažká práca a ja som stonal a snažil som sa do vreca napchať ďalšie a ďalšie darčeky. Myslel som si, že som to zvládol, a bol som so sebou celkom spokojný, kým som nezačal roznášať darčeky a vrece sa neroztrhlo.... a darčeky sa všade rozsypali. Dnes sa vždy uistím, že mi škriatkovia dali správnu veľkosť vreca.

Štvrtý vianočný príbeh

Kedysi dávno som sa na Štedrý deň práve chystal opustiť svoju dielňu. Darčeky boli na saniach, soby sa najedli a boli posypané čarovným vílím prachom a ja som si obliekol svoj veľký červený oblek. Sedel som na svojom mieste, v ruke som držal opraty a chystal som sa odísť, keď som za sebou počul hlasnú ranu. Otočil som sa a všimol som si, že v saniach mám veľkú dieru. V okamihu boli škriatkovia po ruke a priniesli nám náhradné sane - všetky darčeky boli znovu naložené, soby boli zapriahnuté do nových saní - ale všimli sme si veľký problém. Sane boli príliš malé na veľké množstvo darčekov, vrece sa stále zošmykovalo zo saní. Vtedy som si uvedomil, aké dôležité sú moje sane s perfektnou veľkosťou, a už nikdy som si nevedel predstaviť, že by som použil sane s nesprávnou veľkosťou.

Piaty vianočný príbeh

Keď som sa chystal pristáť na streche starého viktoriánskeho domu, pozrel som sa dolu a uvidel som muža, ktorý sedel sám pri jedálenskom stole s nožom a vidličkou v ruke - pripravený jesť vianočnú večeru. Keď som sa pozrel bližšie, všimol som si, že vianočná čiapka, ktorú nedávno dostal a teraz si ju nasadil na hlavu, bola príliš veľká a skĺzla mu cez oči, čo mu bránilo v jedení. Ach, ako som sa tešil! Snažil sa zjesť vianočnú večeru so zaviazanými očami. Ho ho ho ho!

Šiesty vianočný príbeh

Počuli ste, ako som raz uviazol v komíne? Zjedol som príliš veľa sladkostí a moje veľké guľaté brucho bolo príliš veľké na to, aby sa zmestilo do komína - mal som pocit, že prasknem. Mal som čierne fúzy, všade som mal sadze a aj v nose ma brnilo. Od tej chvíle si vždy pamätám, že je strašne nepríjemné vyliezť komínom s nesprávnou veľkosťou - nie je to veľký rozdiel od nosenia kondómu s nesprávnou veľkosťou.

Siedmy vianočný príbeh

Už som vám niekedy rozprával o tom, ako som bol v obchodnom dome? Moja pomocníčka zavolala, že je chorá, a ja som bola požiadaná, aby som ju zastúpila. Obchod bol krásne osvetlený blikajúcimi vianočnými svetielkami a všetci boli veľmi veselí a šťastní, zatiaľ čo mi deti sedeli na kolenách a hovorili, čo by chceli na Vianoce. Keď mi jeden otec posadil svoje dieťa na kolená, zdvihla som zrak a všimla som si, že jeho zelený vianočný sveter je príliš malý, takže mu bolo vidieť brucho - vyzeralo to strašne tesne. Zachichotala som sa sama pre seba, zatriasla som svojím veľkým okrúhlym bruchom a spýtala som sa dieťaťa, či by som nemala jeho otcovi poslať vianočný sveter, ktorý by mu skutočne sedel? Dúfam, že to bude jediná vec, ktorá mu na tieto Vianoce nebude sedieť! Ho ho ho ho.

Ôsmy vianočný príbeh

Raz na Vianoce sme so škriatkami v dielni balili zvyšné vianočné darčeky, ktoré sme mali doručiť na druhý deň, keď sme zrazu počuli, ako jeden zo škriatkov začal frustrovane kričať. Keď sme sa bežali pozrieť, čo sa deje, uvideli sme na stole štvorcovú škatuľu, v ktorej bol len veľmi malý kúsok baliaceho papiera - škriatkov baliaci papier bol príliš malý. Svoj darček si poriadne nezmeral a snažil sa ho zabaliť do malého papiera. Povedal som škriatkovi, aby si vždy pred balením darčeka zmeral, aby mu dokonale sedel.

Deviaty vianočný príbeh

Raz na Vianoce som bol svedkom toho, ako sa jedna rodina snažila vtesnať moriaka, o ktorom si mysleli, že má ideálnu veľkosť, do príliš malej rúry. Mysleli si, že to zvládnu, a tak toho moriaka tlačili a tlačili do rúry - ale zmestil sa tam? Dvere sa dali zavrieť, ale moriak bol tak stlačený, že sa nemohol poriadne upiecť, šťava vytiekla a vianočná večera bola zničená. Ponaučenie z príbehu? Vždy sa pripravte na správnu veľkosť rúry.

Desiaty vianočný príbeh

Kedysi dávno som bol svedkom naozaj hlúpej chyby pri zdobení vianočného stromčeka. Istá rodina si kúpila stredne veľký vianočný stromček a práve ho zdobila. Keď vytiahli rozprávkové svetielka z krabice a začali ich omotávať okolo stromčeka, čoskoro si uvedomili, že nezmerali správnu dĺžku, takže rozprávkové svetielka sa dali omotať len okolo vrcholu stromčeka a - hľa - nedali sa ani zapojiť do zásuvky, pretože kábel bol príliš krátky! Cítila som sa tak zle, že som im poslala svetlá v správnej veľkosti s radou, že pred nákupom by ste mali vždy merať.

Jedenásty vianočný príbeh

Pamätáte si na príbeh o mužovi, ktorý išiel do obchodného domu v malom vianočnom svetri, ktorý mu nesedel? No a na druhý rok ten istý muž prišiel znova - a priviedol so sebou svoje dieťa. Kúpil si nový vianočný sveter, ale tento vyzeral horšie ako ten, ktorý mal na sebe minulý rok - bol mu o dve čísla väčší a všade na ňom visela látka. Chudák muž - pred kúpou len odhadol správnu veľkosť, takže ani jeden sveter mu poriadne nesedel. Išla som s ním do oddelenia s vianočnými svetrami a uistila som sa, že jeho veľkosť bola určená a kúpil si správnu veľkosť - ak sa nezmeriate, ako viete, aká veľkosť je správna?

Dvanásty vianočný príbeh

Kedysi dávno bola moja manželka požiadaná, aby predniesla vianočný prejav o slávnostiach na Severnom póle. Na túto príležitosť si uplietla červeno-biele pančuchy, aby jej bolo teplo a príjemne. Počas prejavu sa jej však pančuchy neustále zošmykovali a musela si ich znova a znova vyťahovať. Manželka bola v rozpakoch - uplietla ich o číslo väčšie. V tej chvíli zistila, že nie je nič horšie ako nosiť nesprávnu veľkosť, preto vždy dvakrát skontroluje, či jej pančuchy dokonale sedia, keď si pletie nové.

V dvanástich vianočných príbehoch ste mohli vidieť, čo sa stane, keď máte nesprávnu veľkosť. Prezradíme vám tajomstvo, ktoré vám bude pripadať ako vianočný darček: S kondómom Mister Size sa už nemusíte obávať, že budete nosiť príliš malý kondóm, ktorý by mohol kedykoľvek prasknúť, alebo príliš veľký kondóm, ktorý vás plne neochráni, pretože by sa mohol kedykoľvek zošmyknúť. Vďaka siedmim rôznym veľkostiam si vyberie naozaj každý. Kondóm, ktorý sedí a má dokonalú veľkosť, je darčekom naozaj pre každého!

Nájdite si svoju ideálnu veľkosť kondómu teraz

Objavte teraz v našom obchode rôzne dostupné veľkosti kondómov:

Prejsť priamo do obchodu

Mister Size
Viac článkov

Dobrý sex nemusí byť dokonalý

Prečítajte si teraz

Pilulka - skutočne rovnaké práva počas sexu?

Prečítajte si teraz

Kondómy a lubrikant: takto sex funguje ako hodinky

Prečítajte si teraz