Skip to main content

Mister Size v talianskych lekárňach

Kondómy Mister Size si teraz môžete zaobstarať v prvých lekárňach v Taliansku, pre ktoré sme získali prvého talianskeho veľkoobchodníka. Vďaka nášmu veľkoobchodnému predajcovi v lekárňach sú teraz kondómy Mister Size oveľa ľahšie a rýchlejšie dostupné pre mnohé lekárne v Taliansku, a preto sa oveľa rýchlejšie dostanú aj k vám ako používateľom kondómov.

Naša prvá lekáreň v Taliansku

Dlho predtým, ako sme získali prvého veľkoobchodníka s lekárňami v Taliansku, mala naša prvá lekáreň v Brunecku v Južnom Tirolsku vo svojom sortimente naše kondómy Mister Size. Lekáreň Zieglauer Farmacia je teda viac-menej naším majákom na talianskom lekárenskom trhu, odkiaľ sa teraz aj vaša vhodná veľkosť kondómu stáva lokálne v Taliansku čoraz rozšírenejšou a pre vás rýchlo a ľahko dostupnou.

Ďalšie informácie pre koncových zákazníkov

Chcete si kúpiť Mister Size v miestnej lekárni? Okrem mnohých lekární v Nemecku je to teraz možné aj v Taliansku. Stačí sa opýtať vo vašej lekárni, buď sú kondómy už lokálne dostupné, alebo vám ich lekárnik môže objednať. V prípade otázok ich môžete odkázať aj na nás alebo im dať tip na našej webovej stránke.

Informácie pre lekárnikov

Ak ste lekárnik a chcete zaradiť naše kondómy do svojho sortimentu, pripravili sme pre vás špeciálnu stránku so všetkými informáciami, zdrojmi dodávok a marketingovými materiálmi. Ak máte akékoľvek otázky, môžete sa kedykoľvek obrátiť na nášho veľkoobchodného predajcu v lekárňach alebo priamo na nás.

Kontakt pre distribúciu v lekárňach v Taliansku:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Taliansko)

Telefón: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Viac článkov

Urobte z neho viac - so sexuálnymi fantáziami vo vašej osobnej hlave kino

Prečítajte si teraz

Jeden ako druhý - o čom sú rôzne tvary penisu

Prečítajte si teraz

Majú dnes ľudia menej sexu?

Prečítajte si teraz