Skip to main content

Trieder s rozdielom - náš Condom Sizer

Meradlo je zvyčajne presný nástroj používaný v metrológii a remeslách na presné meranie dĺžok, priemerov a hrúbok predmetov. Mnohí ľudia majú kalibre, niekedy nazývané aj strmeňové meradlá, aj doma vo svojej osobnej skrinke s náradím. Talibre sú presné nástroje a ponúkajú väčšiu presnosť ako mnohé iné meracie prístroje. Ich používanie je veľmi jednoduché, stačí napríklad zatlačiť kaliper okolo predmetu na zmeranie priemeru a odčítať priemer na stupnici.

My v spoločnosti MISTER SIZE využívame tento jednoduchý a presný princíp, aby ste si mohli veľmi jednoducho a presne zmerať aj veľkosť kondómu, a preto sme vyvinuli meradlo kondómov. Samozrejme, náš Condom Sizer nemá žiadne ostré hrany ako niektoré kalibre, aby chránil váš penis.

Náš kondóm Sizer môžete jednoducho umiestniť okolo vztýčeného penisu ako meradlo a použiť ho na meranie priemeru rovnakým spôsobom ako nástroj. Keďže však priemer nie je rovnaký ako veľkosť kondómu, ale musí sa najprv prepočítať, navrhli sme mierku tak, aby zobrazovala veľkosť kondómu. Takže jednoducho zmerajte a odčítajte priamo veľkosť kondómu bez toho, aby ste museli prepočítavať.

Kde môžete získať meradlo kondómov?

Náš Condom Sizer je dostupný v čoraz väčšom počte obchodov, aktuálne si ho môžete objednať napríklad tu:

Náš kondóm Sizer je multifunkčný

Okrem skutočného účelu, ktorým je jednoduché určenie veľkosti kondómu, ponúka náš kondómový merací prístroj niekoľko ďalších možností použitia.

Zábavný darček

Condom Sizer môžete samozrejme použiť nielen pre seba, je to aj zábavný a netradičný darček, na ktorý sa určite nezabudne, veď každý by mal poznať veľkosť svojho kondómu, aby bol pri používaní kondómov optimálne chránený.

Pohotovostná škrabka na ľad

Náš kaliperový merací prístroj je vyrobený z pevného plastu a vydrží veľa. Ak teda zrazu prídu mrazy a vaše auto bude zamrznuté, môže vám opäť chýbať škrabka na ľad, ako to často býva. Aj keď je možno trochu malá, v prípade núdze môžete použiť aj našu škrabku na kondómy.

Na škrabanie rubelóz alebo odstraňovanie štítkov

Nemusia to byť vždy len mince, náš Condom Sizer sa dá samozrejme použiť aj na zoškrabávanie rubelos. Je na to dostatočne pevný. Naša robustná plastová karta môže pomôcť aj pri štítkoch, ktoré sú trochu pevnejšie. Jednoducho priložte okraj na štítok a zatlačením uvoľnite štítok.

Otvárač na fľaše

Vďaka svojej robustnej konštrukcii sa dá náš kalamár s trochou cviku použiť aj ako otvárač na fľaše. Stačí to vyskúšať, určite to nie je dokonalé, ale v prípade núdze to funguje.

Mister Size
Viac článkov

Príbeh MISTER SIZE - Vízia dokonalého zážitku s kondómom

Prečítajte si teraz

Určenie správnej veľkosti kondómu v 4 jednoduchých krokoch

Prečítajte si teraz

Tím Mister Size

Prečítajte si teraz