Skip to main content

12 najlepších erotických novoročných predsavzatí

Vďaka týmto 12 nápadom môžete počas nasledujúcich 12 mesiacov naštartovať svoj sexuálny život. Stačí si vybrať jeden nápad na mesiac!

Tu je našich 12 najlepších sexy novoročných predsavzatí pre viac zábavy v posteli:

  1. Viac dobrého ranného sexu: Aký je najlepší spôsob, ako začať nový deň po uvoľnenej noci? Presne tak - trochu milovania ešte predtým, ako vstanete. Takto sa postaráte o to, aby ste tento rok začali oveľa viac dní stimulovaní!
  2. Pravidelný sex pred spaním: Orgazmus pred spaním sa postará o dobrý spánok aj o dokonalé zakončenie dňa! Toto predsavzatie by ste mali dodržiavať nielen vtedy, ak chcete v novom roku lepšie spať, ale prinesie to aj viac itimity do vášho vzťahu.
  3. Konečne vyskúšajte správne kondómy: So správnym kondómom je to takmer ako bez neho, oveľa viac cítite svojho partnera a nemusíte sa obávať, že sa kondóm zošmykne.
  4. Viac bozkov: Intimita sa nezačína len v spálni - nájdite si viac času na divoké maznanie. Možno sa to vyvinie v niečo viac.
  5. Už žiadne výhovorky: Klasické výhovorky často znejú: "Prejedol som sa!", "Bolí ma hlava!" alebo "Dnes som mal v práci príliš veľa stresu! - Pravdepodobne ste to sami zažili: keď ide o vyhýbanie sa sexu, ľudia si radi nájdu výhovorku. Často to však nie sú nič iné ako chabé výhovorky. Urobte im tento rok koniec! Viac sa venujte svojmu partnerovi a oveľa častejšie si spolu užívajte najkrajšiu sekundárnu záležitosť na svete.
  6. Vyskúšajte viac nových vecí: Čo tak napríklad špeciálna hračka alebo nejaké experimenty s Kamasutrou? Váš milostný život môže okoreniť aj lubrikant alebo masáž. Dôkaz pudingu je v jedení - buďte odvážni!
  7. Viac maznania: Užívajte si s partnerom oveľa intímnejšie spolužitie - prevezmite iniciatívu! To môže vášmu vzťahu dodať oveľa väčší impulz. Ak chcete viac blízkosti, nemusíte byť vždy nahí. Príjemné je aj túliť sa s partnerom na pohovke pri sledovaní pekného filmu.
  8. Viac sebalásky: Uistite sa, že vaše potreby nie sú zanedbávané. Každý orgazmus je dobrý pre vašu pohodu, preto si toto potešenie doprajte častejšie - či už sami, alebo vo dvojici!
  9. Viac komplimentov: Milé slovo nikdy neuškodí a môže vám pomôcť vrátiť vášmu vzťahu dynamiku. Stačí, ak svojmu partnerovi raz denne zložíte kompliment - bude to stáť za to!
  10. Naučte sa vyzliekať: Málokedy sa nájde zoznam novoročných predsavzatí bez položky "viac cvičiť". V tomto prípade sa môžete naučiť tancovať pri tyči a spojiť šport a erotiku. Okrem zlepšenia kondície si zabezpečíte aj väčšiu pestrosť v spálni.
  11. Romantické jedlo: Pripravili ste niekedy pre svojho partnera chutné jedlo ako prekvapenie? Romantické jedlo nemusí mať žiadnu príležitosť, stačí partnera prekvapiť večerou pri sviečkach.
  12. Vyčistite si šatník: K erotike vášho vzťahu prispieva aj oblečenie, takže je načase naozaj prejsť, vytriediť staré milostné zabijaky a zásobiť sa novou spodnou bielizňou. Ak sa považujete za príťažlivú, budete ju aj vyžarovať.

Viac športu, menej fajčenia, zdravšie stravovanie...

Šport a zdravší životný štýl sú pravdepodobne klasikou, pokiaľ ide o dobré predsavzatia do nového roka. A pravdepodobne ste sa ich už všetky pokúsili uviesť do praxe. Ale ruku na srdce - ako často ste sa ich naozaj držali? Väčšinou neprejde ani mesiac, kým dobré predsavzatia opäť zahodíte. Vaše jedlo je opäť také, aké bolo predtým, a vy ste sa už vzdali športu. Možno vaše novoročné predsavzatia neboli dostatočne atraktívne na to, aby ste sa ich držali. Možno sa vám niektoré z našich nápadov naozaj páčia a je pre vás menej náročné ich dodržiavať. Ak si dáte predsavzatie, že naštartujete svoj sexuálny život, zvýšite svoje šance na vzrušujúce obdobie plné erotických dobrodružstiev.

Ak máte ďalšie skvelé nápady, neváhajte nás kontaktovať. Ako vždy, buďte opatrní a nezabudnite na kondómy.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz