Skip to main content

Veľkosti kondómov v drogérii - Mister Size je teraz k dispozícii v predajni Müller

Revolúcia na polici s kondómami

Napadlo by niekoho kúpiť si príliš malé topánky alebo príliš široké nohavice? Určite nie: oblečenie musí sedieť. Ale zo všetkého najlepšieho, čo človek má, je často daná nesprávna veľkosť oblečenia. Z jednoduchého dôvodu, že kondómy sú v drogériách zvyčajne dostupné len v dvoch rôznych veľkostiach. Nesprávne padnúce gumy však nielenže zhoršujú ochranu, ale aj kazia zábavu.

Zatiaľ čo kondómy našej veľkosti sú v lekárňach k dispozícii už dlho, od konca marca 2022 budú po prvýkrát na pultoch v celej krajine: sieť drogérií Müller tu zohráva priekopnícku úlohu a odteraz skladuje kondómy Mister Size vo všetkých 650 nemeckých predajniach.

Aby si muži (alebo ženy) z našich 7 veľkostí kondómov naozaj vybrali ten správny, tmavomodrý prúžok na obale vám ukáže šírku vášho penisu. Ak si stále nie ste celkom istí, môžete si vziať jeden z viac ako 30 000 bezplatných meracích pásikov, ktoré visia na regáloch s kondómami v predajniach Müller, a zmerať sa doma. Mnohí zákazníci už poznajú princíp praktických papierových meracích pások z veľkého švédskeho reťazca obchodov s nábytkom a teraz to podobne funguje aj v spoločnosti Mister Size. Prípadne sú v predajniach Müller k dispozícii nové testovacie sady od spoločnosti Mister Size s tromi rôznymi veľkosťami kondómov, ktoré si môžete doma prakticky vyskúšať.

Teší nás, že sa Mister Size dostal aj do drogérie a je tak ešte ľahšie dostupný v tejto oblasti. Mnohé páry určite zažijú "aha" moment. Príslovečné "sedí, padá, kýve sa a má vzduch" je s Misterom Size minulosťou.

K dispozícii v predajni a v internetovom obchode

Okrem toho, že kondómy Mister Size sú dostupné v 650 predajniach Müller v Nemecku, teraz si ich môžete objednať aj v internetovom obchode Müller a nechať si ich doručiť buď do predajne, alebo trikrát domov.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz