Skip to main content

Naše kondómy sú teraz dostupné aj v Španielsku

Hľadáte kondómy v Španielsku. Objavte naše prvé obchody so sortimentom Mister Size na našej novej španielskej webovej stránke: www.mistersize.es

Kondómy v Španielsku

Španielsko je známe svojím temperamentom a stredomorskou radosťou zo života. Štandardné kondómy, ktoré sú k dispozícii len v jednej alebo dvoch veľkostiach, sa sem vôbec nehodia. Teraz si môžete užívať bezstarostný sex s kondómami v Španielsku s Mister Size. S našimi 7 veľkosťami kondómov a mimoriadne tenkou hrúbkou steny Mister Size máte plný pocit a môžete si jednoducho užívať sexuálny styk. Kondómy MISTER SIZE sú vyrobené z vysokokvalitného prírodného kaučukového latexu a spĺňajú všetky normy kvality zdravotníckeho výrobku. Vďaka správnej veľkosti ponúkajú ešte väčšiu bezpečnosť, pretože nič sa nešmýka ani neškriabe. Presvedčte sa o tom teraz sami!

Kúpte si kondómy Mister Size v Španielsku

Kondómy Mister Size si už môžete kúpiť v nasledujúcich obchodoch:

Kontakt na distribútorov

Pre Pyrenejský polostrov, t. j. pre Španielsko a Portugalsko, máme pre vás priamo obchodného partnera ako miestneho predajcu. Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa priamo na nášho obchodného partnera alebo na nás. Pre predajcov sme tiež pripravili rozsiahlu zbierku obrázkov, informácií a marketingových materiálov na priame stiahnutie, ktorú nájdete v našej zóne pre predajcov.

Náš distribučný partner pre Španielsko a Portugalsko:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Španielsko
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz