Skip to main content

Kondómy namiesto toaletného papiera

Nemci hromadia len toaletný papier a rezance?

Nie je to pravda, hovoríme z Mister Size, aj kondómy zaznamenávajú nárast predaja o takmer 40 percent.

Najprv to bola len malá poznámka, potom bežný gag, ktorý sa stal virálnym na internete: Francúzi - tak sa hovorilo - hromadia kondómy v čase pandémie Corony, zatiaľ čo Nemci hromadia toaletný papier. My v Mister Size nedokážeme pochopiť, prečo sa celá Európa smiala z nudy medzi Alpami a Severným morom. Naše čísla, najmä z partnerského obchodu Vinico.com, hovoria o niečom úplne inom a sú vhodné na obnovenie národnej hrdosti Nemcov: Odvtedy, čo sú povzbudzovaní k práci v domácej kancelárii a k pobytu doma, predaj kondómov neustále rastie. Po dvoch týždňoch domácej izolácie sme zaznamenali nárast objednávok o približne 40 percent. Sme presvedčení: "Pokiaľ ide o našu túžbu po sexe, my Nemci sme lepší ako naša povesť."

Aj v kríze majú Nemci chuť na sex

Na nedostatok záujmu o naše výrobky sa nemôžeme sťažovať ani v "normálnych" časoch. Nemci majú rovnako veľkú sexuálnu túžbu ako iné národnosti.

Náš zakladateľ Jan Vinzenz Krause vie, o čom hovorí, ohliada sa za desaťročiami skúseností. Po tom, čo Jan Vinzenz Krause, vtedy 17-ročný, rozdával počas volebnej kampane Rudolfa Scharpinga v roku 1994 kondómy, ktoré po teste považoval za vnucovanie, si položil otázku, prečo vlastne kondómy tak zle sedia a kazia tak pôžitok ich nositeľovi. Preto najprv absolvoval stáž u výrobcu kondómov Billy Boy, ktoré sú známe po celom Nemecku, a potom spolu s bratom naprogramoval prvého online poradcu pre kondómy na svete. "Chcel som sa podeliť o vedomosti, ktoré som v tejto oblasti získal. Muži, ktorí hľadali kondóm na mieru, boli nadšení. Tak prišiel ďalší nápad". Zo svojej detskej izby v Bonne založil internetový obchod s kondómami a zapojil celú rodinu do stále rastúceho obchodu s antikoncepciou.

Pri hľadaní dokonalého kondómu

Dnes, o štvrťstoročie neskôr, sa zo škôlky stala stredne veľká spoločnosť so skupinou firiem Vinergy. Stále sa zaoberáme dokonalým kondómom, takým, ktorý sedí. A teda taký, ktorý je aj mimoriadne príjemný a jeho nosenie je zábavné. So značkou Mister Size sme náš cieľ dosiahli. Práve sme preobjednali niekoľko miliónov kondómov od nášho výrobcu v Malajzii. Len v druhom týždni zákazu kontaktu s Coronou - s väčším časovým odstupom na spoločné chvíle doma - náš partnerský obchod Vinico.com odoslal niekoľko tisíc zásielok súkromným zákazníkom, nepočítajúc zásielky maloobchodníkom v celej Európe, ktorí kondómy predávajú vo svojich internetových obchodoch. V čase Corony sme dokonca prijali viac zamestnancov, aby sme zvládli stále rastúci dopyt. "Samozrejme, ochrana našich zamestnancov nám leží na srdci, preto sme prijali príslušné opatrenia na ich ochranu pred nakazením sa vírusom."

A čo robia Nemci s kondómami, ktoré si objednali online? Určite ich používajú rýchlejšie a s väčším potešením ako zásoby toaletného papiera.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz