Skip to main content

Zvýšenie potencie ako muž, ako zlepšiť svoju potenciu

V tomto článku sa dozviete, čo môže viesť k problémom s erekciou u mužov a čo môžete urobiť, ak chcete odstrániť problémy s potenciou.

Veci, ktoré môžu viesť k problémom s potenciou

Existuje niekoľko vecí, ktoré môžu byť príčinou problémov s potenciou u mužov. Patria medzi ne:

  • Nezdravá strava
  • Málo pohybu
  • Psychické problémy alebo stres
  • Lieky alebo drogy
  • nesprávna veľkosť kondómu
  • Iné nezdravé návyky

Ako vaša strava ovplyvňuje vašu potenciu

Strava zohráva veľkú úlohu v našom zdraví, pohode a dokonca aj vo vašej potencii. Vysoko spracované, sladké a mastné potraviny s mierou sú v poriadku. Ak však tieto potraviny konzumujete často alebo vo veľkom množstve, môžu vášmu telu uškodiť.

Výsledkom môže byť obezita, vysoká hladina tukov v krvi, cukrovka alebo arterioskleróza. Tieto ochorenia potom môžu poškodiť aj vašu potenciu a viesť k erektilnej dysfunkcii.

Tieto potraviny zvýšia vašu potenciu

Ak chcete zlepšiť svoju potenciu, mali by ste sa stravovať vyvážene a zdravo. Snažte sa jesť čerstvé potraviny s čo najmenším množstvom spracovania.

Pre vyváženú stravu sa odporúča najmä ovocie a zelenina, ako sú černice, jablká, citrusové plody, paradajky a špargľa, ako aj orechy, celozrnné výrobky, ryby a zemiaky.

Nasledujúce potraviny údajne obzvlášť zvyšujú potenciu a predlžujú erekciu. Vraj sú to:

Ústrice

Ústrice sú bohaté na zinok. Zinok vraj stimuluje produkciu testosterónu a môže tak podporovať libido (chuť na sex).

Cesnak

Cesnak, pretože ovplyvňuje prietok krvi a uvoľnenie svalov, čo môže mať vplyv na erektilnú funkciu. Výsledkom môže byť dlhšia a pevnejšia erekcia.

Ženšen

Ženšen obsahuje ginsenosidy, o ktorých sa predpokladá, že uvoľňujú telu vlastný testosterón. Testosterón môže zvýšiť potenciu a túžbu.

Vodný melón

Melón obsahuje L-citrulín, ktorý preukázateľne stimuluje prietok krvi, a tým zlepšuje erekciu.

Banány

Draslík obsiahnutý v banánoch dokáže rozširovať cievy, znižovať krvný tlak, a tak vraj dokáže zlepšiť potenciu.

Tekvicové semienka

Vysoká hodnota L-arginínu v tekvicových semienkach údajne zabezpečuje až o 20 % lepší športový výkon a tiež zlepšuje erekciu.

Koreň Maca

Koreň Maca bol už v štúdiách pozitívne testovaný pre svoj afrodiziakálny účinok a používa sa aj v tradičnej naturopatii pri nedostatku libida a poruchách potencie.

Turecko

Tmavé morčacie mäso môže obsahovať až 300 mg taurínu. Taurín údajne podporuje športovú vytrvalosť, ako aj kardiovaskulárne funkcie, čo môže viesť aj k silnejšej potencii.

Doplnky stravy na zvýšenie potencie

Ak chcete urobiť viac než len zdravo jesť, pravidelne cvičiť a znížiť stres, môžete vyskúšať doplnky stravy. Môžu byť užitočným doplnkom.

V každom prípade by ste mali dbať na to, aby ste používali vysokokvalitné doplnky stravy, pokiaľ možno v bio kvalite a vyrobené v Nemecku. Požiadavky na kvalitu nemeckých výrobkov sú veľmi vysoké.

Náš doplnok MISTER SIZE pre aktívnych mužov sa vyrába v Nemecku a obsahuje cenné zložky, ako sú maca, taurín, citrát zinočnatý, L-citrulín a L-arginín vo vyváženom dávkovaní.

Viac informácií o ňom sa dozviete tu

Ako môže šport pomôcť vašej potencii

Šport by sa mal stať pravidelnou súčasťou vášho života aj vtedy, ak chcete dlhodobo zvýšiť svoju mužnosť.

Vytrvalostné športy, ako je beh, chôdza, bicyklovanie, veslovanie, plávanie atď. alebo silový tréning, môžu pomôcť zlepšiť krvný obeh a celkovú kondíciu. Pomáhajú tiež znižovať stres a podporovať duševnú výkonnosť.

Okrem toho môžete trénovať aj svaly panvového dna, aby ste dosiahli silnejší orgazmus a dokázali dlhšie udržať erekciu.

Jednoduchým cvičením na tento účel je napínanie a uvoľňovanie svalov PC. Napnite sval, podržte ho 3 až 10 sekúnd a potom ho opäť uvoľnite. Tento postup opakujte 10-krát za sebou. Potom urobte krátku prestávku a zopakujte 2 až 3 razy.

Ďalšie prostriedky na zníženie potencie, o ktorých by ste mali vedieť

Okrem nesprávnej výživy a príliš málo pohybu existujú aj psychologické dôvody, ktoré môžu poškodiť vašu potenciu. Patrí k nim stres, tlak na výkon, nervozita, nedostatok sebadôvery alebo duševné choroby, ako je depresia alebo vyhorenie.

Ak vás postihuje niektorý z týchto problémov, možno ste fyzicky úplne zdraví, možno si dokonca dávate pozor na stravu a pravidelne cvičíte. Napriek tomu však môžete mať problémy s dosiahnutím a udržaním erekcie alebo vo všeobecnosti nemáte žiadnu túžbu.

Zníženie stresu a tlaku na výkon, možno aj vyhľadanie odbornej pomoci, môže pomôcť...

Potenciu môžu ovplyvniť aj ďalšie nezdravé návyky, ako je konzumácianikotínu a alkoholu.

Našťastie štúdie ukázali, že erektilná dysfunkcia u bývalých fajčiarov sa časom zlepšila.

Ak musíte pravidelne užívať lieky, mali by ste si pozorne prečítať príbalový leták, pretože lieky môžu tiež spôsobiť erektilnú dysfunkciu a stratu libida.

Poškodzuje masturbácia moju potenciu?

V zásade masturbácia nemá negatívny vplyv na vašu potenciu. V skutočnosti je opak pravdou.

Pravidelná masturbácia môže mať mnoho pozitívnych účinkov na telo ako celok a na erekciu a potenciu.

Základným predpokladom však je, aby ste masturbáciu považovali za uspokojujúcu a krásnu a nespájali si ju s hanbou alebo ju nerobili z donútenia. Nemali by ste tiež masturbovať krátko pred sexom, pretože skúsenosti ukázali, že to môže viesť k problémom s erekciou.

Kondómy spôsobujú problémy s erekciou

Dôsledky používania kondómu nesprávnej veľkosti sa často podceňujú. Príliš malé kondómy narúšajú prietok krvi penisom a znižujú citlivosť.

Oba tieto faktory spolu môžu spôsobiť, že rýchlejšie stratíte erekciu.

Preto by ste sa mali uistiť, že ste si vybrali a používate správnu veľkosť kondómu, aby ste sa vyhli erektilnej dysfunkcii spôsobenej kondómami.

Môžete liečiť erektilnú dysfunkciu liekmi?

Ak zmeníte svoje návyky a stále máte dlhodobú erektilnú dysfunkciu, mali by ste sa poradiť s lekárom.

Samozrejme, platí to aj vtedy, ak máte podozrenie, že za problémom je zdravotný stav.

V súčasnosti existujú spôsoby liečby erektilnej dysfunkcie a dokonca impotencie liekmi, ak nepomáha nič iné.

Nikdy by ste však nemali užívať Viagru alebo iné lieky na zvýšenie potencie z internetu, pretože ich predaj bez lekárskeho predpisu je v Nemecku nezákonný. Voľne predajné lieky na tento účel preto predstavujú potenciálne nebezpečenstvo. Nemali by sa používať bez lekárskej rady!

Záver o erektilnej dysfunkcii a zvyšovaní mužskej potencie

Na záver vám môžeme povedať, že svoju mužnosť môžete výrazne zlepšiť zdravou, vyváženou stravou, dostatkom pohybu a znížením stresu.

Vyhýbanie sa nikotínu, alkoholu a drogám môže tiež pomôcť zvýšiť vašu potenciu.

Ak by ste chceli zvýšiť svoju potenciu prirodzene prostredníctvom stravy, môžete vyskúšať, ako sa dajú využiť doplnky stravy, ako je napríklad doplnok MISTER SIZE pre aktívnych mužov vám pomôžu.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz