Skip to main content

Kondóm v 12 najobľúbenejších iných jazykoch

Letná dovolenka môže prísť, s naším zoznamom ste dokonale pripravení na každý horúci flirt aj na dovolenke.

Vaša dovolenka môže prísť!

Leto je vždy obľúbeným obdobím na cestovanie. Horúce teploty vám nielenže dodajú dobrú náladu, ale prispejú aj k dovolenkovému flirtu alebo dvom. Aby sa vám v rozhodujúcej chvíli nezaviazal jazyk a mohli ste myslieť na bezpečnosť, aj keď je viac ako 30 stupňov v tieni, preložili sme pre vás slovo kondóm do 12 najlepších jazykov:

  1. Francúzština - préservatif: V jazyku lásky by ste mali byť samozrejme vždy pripravení na všetky prípady, či už sa chystáte na dovolenku do vnútrozemia, k Stredozemnému moru alebo na pobrežie Atlantiku!
  2. Španielčina - condón: Či už v nočnom živote na Malorke, alebo na pláži v Barcelone - mali by ste mať so sebou aj kondómy alebo si ich v Španielsku kúpiť, keď bude horúco.
  3. Grécky - προφυλακτικό (profylaktikó): Aby ste boli na gréckej dovolenke na všetko čo najlepšie pripravení, mali by ste sa oboznámiť s týmto slovom. Potom už nič nebude stáť v ceste dovolenkovému flirtu pod gréckym slnkom!
  4. Chorvátsky - kondom: Chorvátsky Jadran je fantasticky krásny a dovolenkové zoznámenie sa rýchlo podarí! Preto sa rýchlo naučte tú správnu slovnú zásobu!
  5. Švédsky - kondom: Množné číslo je "kondomer". Takže slovnú zásobu si nie je ťažké zapamätať ani na dovolenke v Škandinávii.
  6. Dánsky - kondom: Aj na severe môže byť horúco a slovná zásoba tiež nie je taká ťažká na zapamätanie!
  7. Holandčina - condoom: V Holandsku sú niekedy dokonca špeciálne obchody, ktoré sa špecializujú na kondómy, takže teraz už nič nestojí v ceste nákupu kondómov.
  8. Thajčina - ถุงยาง (T̄hung yāng): Aj v tropickom podnebí by mala byť bezpečnosť vždy na prvom mieste, takže okrem toho, že si kondómy kúpite na mieste, môžete si, samozrejme, vziať so sebou aj vhodné kondómy, keď už budete na mieste!
  9. Turecký - prezervatif: Horúce dobrodružstvo na Bosore alebo v Stredozemnom mori? Vaše znalosti cudzieho jazyka nebudú stáť v ceste!
  10. Maďarsky - Óvszer: Dovolenku si môžete užiť aj pri Balatone, a ak vám dôjdu kondómy, môžete si dokúpiť ďalšie.
  11. Bulharsky - презерватив (prezervativ): Na Balatóne sa môžete stretnúť s rôznymi druhmi turistov, ktorí sa chcú zabaviť na dovolenke: Čierne more je horúce miesto! Ale svoju bezpečnosť by ste nemali zanedbávať.
  12. Angličtina - Condom: Angličtina je zrozumiteľná v mnohých častiach sveta. S "kondómom" si teda pomôžete takmer všade.

Ak si chcete kúpiť kondómy Mister Size vo svojej dovolenkovej krajine, správne obchody nájdete na stránkach príslušných krajín. Bohužiaľ, Mister Size nie je vždy dostupný na mieste, takže ak chcete byť na istej strane, vezmite si so sebou na dovolenku balenie kondómov.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz