Skip to main content

Aplikácia kondómov - oficiálny sprievodca pre Mister Size

Na čo by som mal myslieť pri používaní kondómov? Ako správne používať kondóm? Viac informácií o používaní kondómov nájdete tu.

Predtým, ako začnete

Kondómy od spoločnosti Mister Size sa v zásade ľahko používajú a ich používanie je zábavné. Pri správnom používaní pomáhajú predchádzať tehotenstvu a prenosu pohlavne prenosných chorôb. Pre optimálnu ochranu by ste mali poznať alebo zistiť správnu veľkosť kondómu pre vás. Všetky pokyny na používanie kondómov nájdete na konci tohto článku a, samozrejme, oficiálne v každom balení kondómu.

Po nájdení správneho kondómu si pozorne prezrite jednotlivé balenia kondómov a skontrolujte, či nie sú poškodené. Ak je obal zjavne poškodený, kondóm by ste mali vyhodiť. V záujme vlastnej bezpečnosti a bezpečnosti vášho partnera používajte len nepoškodené kondómy.

Pred nasadením kondómu by ste mali mať plnú erekciu. Kondóm sa nepokúšajte nasadiť na penis, kým nie je tvrdý. Ak je váš penis tvrdý, môžete si kondóm nasadiť, ale vždy by ste to mali urobiť pred prvým kontaktom s partnerkou, pretože niekedy môže pred orgazmom vyjsť malé množstvo spermií.

Pokyny krok za krokom na aplikáciu kondómu

Nasadenie kondómu je veľmi jednoduché. Ako si správne nasadiť kondóm, sme už podrobne opísali v samostatnom článku na blogu.

Priamo k návodu

Video o aplikácii kondómov

Po použití

Čo najskôr po orgazme, ale v každom prípade skôr, ako ochabnete, by ste mali penis s kondómom úplne vytiahnuť z partnerky. Pre istotu je najlepšie kondóm pri vyťahovaní držať, aby ste zabránili jeho skĺznutiu a prípadnému úniku spermií.

Po použití nevyhadzujte použitý kondóm ani žiadny iný predmet, ktorý nie je toaletným mólom, do toalety. V opačnom prípade by sa vám v určitom okamihu mohol zablokovať odtok, a o takéto problémy po najlepšej veci na svete nikto nestojí. Kondómy by sa mali vždy vyhadzovať do bežného domového odpadu.

Najdôležitejšie tipy pred použitím kondómov Mister Size

  1. Ak je potrebný ďalší lubrikant, použite lubrikant na báze vody.
  2. Nepoužívajte lubrikanty na báze oleja, ako je vazelína, minerálny olej a telový krém, pretože môžu oslabiť kondóm a spôsobiť neskoršie zlyhanie výrobku. To platí aj pre niektoré lokálne lieky (lokálne aplikované lieky, ako sú masti alebo krémy), ktoré sa aplikujú na penis alebo vagínu. Ak si nie ste istí účinkami liekov, ktoré používate v kombinácii s kondómom, opýtajte sa svojho lekára alebo lekárnika.
  3. Kondóm nepoužívajte, ak je gumový materiál lepkavý alebo krehký alebo ak je jednotlivé balenie zjavne poškodené.
  4. Čo najskôr alebo aspoň do 72 hodín navštívte lekára, ak kondóm počas používania presakuje alebo praskne.
  5. Kondómy sú určené len na jednorazové použitie. Opakovane použité kondómy môžu zvýšiť riziko poškodenia a infekcie.
  6. Pri správnom používaní pri každom pohlavnom styku latexové kondómy pomáhajú predchádzať tehotenstvu a znižujú riziko prenosu HIV/AIDS a iných pohlavne prenosných infekčných chorôb.
  7. Žiadna antikoncepčná metóda nemôže poskytnúť 100 % ochranu pred otehotnením alebo prenosom HIV a pohlavne prenosných chorôb. Ak máte podozrenie, že vy alebo váš partner ste tehotná alebo ste sa nakazili, okamžite kontaktujte svojho lekára.
  8. Tento výrobok obsahuje prírodný latex, ktorý môže spôsobiť alergické reakcie vrátane anafylaktického šoku. Ak ste alergický na výrobky z prírodného latexu, pred použitím sa poraďte so svojím lekárom.
  9. Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.
  10. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nebezpečenstvo udusenia nafúknutými alebo poškodenými kondómami.
  11. Používanie kondómov počas orálneho sexu zvyšuje riziko udusenia.
  12. Používanie dodatočného lubrikantu počas análneho sexu môže znížiť riziko poškodenia.
  13. Kondóm je zdravotnícka pomôcka pre laikov - dospelých mužov alebo ženy.
  14. Každý závažný incident týkajúci sa výrobku sa musí nahlásiť výrobcovi a príslušnému orgánu členského štátu, v ktorom má používateľ a/alebo pacient bydlisko.
  15. Tieto kondómy sú v súlade s medzinárodnými normami ISO 4074 / EN ISO 4074.

Je niečo stále nejasné?

Máte nejaké otázky týkajúce sa používania kondómov Mister Size? Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nášho kontaktného formulára. Odpovede na mnohé otázky nájdete aj v našich často kladených otázkach.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz