Skip to main content

Ako si zapamätať Valentína

Valentín je už za rohom. Pripravte sa na množstvo rozhovorov o láske, vzťahoch a všetkom, čo sa týka sexu. Či už chcete Valentína stráviť v pohodlí domova alebo oslavovať v obľúbenej reštaurácii, vždy existujú nové spôsoby, ako si tento večer urobiť výnimočným. Vieme, že plánovanie dokonalého večera sa často môže zdať skľučujúce, preto sa vás snažíme podporiť, aby bol váš večer nezabudnuteľný. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako urobiť valentínsky večer nezabudnuteľným.

Buďte pripravení

Nie je náhoda, že Valentín sa oslavuje 14. februára v rovnakom čase ako Deň kondómov, pretože je to ideálna príležitosť pripomenúť ľuďom, aké dôležité je používať kondóm na bezpečný sex. Vieme, že nie je nič horšie ako si v tej chvíli uvedomiť, že vám došiel správny kondóm alebo že nemáte na sebe správnu veľkosť kondómu. Preto je dôležité byť pripravený, aby sa Valentín stal nezabudnuteľným okamihom.

Ak už je to nejaký čas, čo ste si merali penis na správnu veľkosť kondómu, alebo ak ste sa nikdy nemerali a zvyčajne siahate po "obyčajných kondómoch" a dúfate v to najlepšie - teraz je na to ideálny čas. Jedna veľkosť kondómu nie je vhodná pre všetkých! Pokiaľ ide o nosenie kondómu, ak nosíte nesprávnu veľkosť, môže to viesť k celému radu problémov, od skĺznutia cez roztrhnutie až po pocit tesnosti a nepohodlia - to všetko môže viesť k menej uspokojivému sexuálnemu životu a vyššiemu riziku nákazy pohlavne prenosnou infekciou alebo otehotnenia. Preto ponúkame sedem rôznych veľkostí, aby ste mohli používať správnu veľkosť kondómu pre bezstarostný a bezpečný sexuálny život. Koniec koncov, správne prispôsobenie kondómu je kľúčom k skvelému sexuálnemu zážitku.

Určite veľkosť kondómu teraz

Valentín je dňom kondómu

V roku 2009 založila americká nadácia AIDS Healthcare Foundation Deň kondómov s cieľom upozorniť ľudí na dôležitosť kondómov, zlepšiť vzdelávanie a propagovať používanie kondómov. Cieľom kampane je zvýšiť povedomie o bezpečnom sexe, a tým znížiť šírenie HIV.

Deň kondómov sa preto koná každoročne od roku 2009 v rovnakom čase ako Valentín, 14. februára.

Prípravy na doma

Nezabudnuteľný valentínsky večer je predovšetkým o prostredí - nielenže navodí správnu atmosféru, ale dokáže aj celkom obyčajný večer premeniť na skutočne nezabudnuteľný okamih. Preto by ste sa mali zamyslieť nad tým, ako si chcete tento večer zapamätať a čo váš partner ocení. Tu je niekoľko najčastejších spôsobov, ako vytvoriť romantický večer:

  • Na Valentína sa postarajte o útulnú a uvoľnenú atmosféru v spálni - to môže znamenať upratanie alebo odloženie všetkej bielizne, ktorá sa môže začať hromadiť na komode.
  • Ak viete, že váš partner má napríklad obľúbenú vonnú sviečku, kúpte ju vopred, aby bola pripravená na romantický večer.
  • Udržujte poriadok: uistite sa, že všetko, čo sa chystáte použiť, je po ruke, či už ide o masážny olej, lubrikant alebo kondóm v správnej veľkosti - nechcete predsa, aby sa romantika prerušila, pretože stále hľadáte niečo dôležité.
  • Uistite sa, že vás nič nerozptyľuje. Všetky telefóny držte mimo spálne - nechcete byť v zápale sexuálnej rozkoše a potom vám začne zvoniť telefón. Možno máte aj domáce zvieratá a mali by ste ich držať mimo spálne - nech je to akokoľvek, premýšľanie o možných rušivých vplyvoch vopred je dobrý spôsob, ako zabezpečiť, aby bol večer čo najnezabudnuteľnejší.

Urobte to hravé

Vášnivý, žiadostivý a hravý - tri slová, ktoré by mali vystihovať každý sexuálny život. Vieme však, že je príliš ľahké upadnúť do sexuálnej rutiny, ktorá stratila hravý aspekt. Ak to platí aj pre váš súčasný sexuálny život, možno je čas znovu zapaľovať tú magickú iskru. Tu je niekoľko spôsobov, ako urobiť sex na Valentína hravejším.

Pridajte lubrikant

Lubrikant je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako urobiť sex hravejším. Nielenže zabráni tomu, aby sa sex cítil trápne, ak je tam dole trochu sucho, ale môže tiež zlepšiť rôzne polohy, dá sa použiť so sexuálnymi hračkami a kondómami a vytvára nové a príjemné pocity.

Objavte lubrikant teraz

Vyskúšajte nové polohy

Ak máte pocit, že vo svojom sexuálnom živote robíte stále tú istú polohu, možno je čas experimentovať s niečím novým. Vďaka stovkám sexuálnych polôh, z ktorých si môžete vybrať, budete mať pri vytváraní nezabudnuteľných chvíľ na výber. Nielenže zažijete viac sexuálneho potešenia, ale budete sa aj oveľa viac baviť manévrovaním do najrôznejších polôh a uhlov. Medzi naše obľúbené polohy patria: Obrátená kravička, poloha na tichej guli a poloha na lyžičkách.

Škádlenie

Súčasťou nezabudnuteľných chvíľ a uspokojivého sexuálneho života je očakávanie a vzrušenie, ktoré by malo predchádzať orgazmu. Dráždenie je jednou z najlepších techník predohry, ktoré môžete použiť - nielenže buduje napätie a vzrušenie, ale tiež zvyšuje vzájomné puto a intimitu a podporuje experimentovanie s erotogénnymi zónami toho druhého. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako dráždiť svojho partnera. Ak je pre vás dráždenie nové, prečo ho nevyskúšať na tohtoročného Valentína?

Začnite pomalým hladením a bozkávaním partnerovho krku a sledujte, ako zareaguje. Môžete použiť aj pásku cez oči, aby ste zvýšili vzrušenie a zážitok. Váš partner nebude vedieť, ktoré oblasti budete hladiť, a bude plný vzrušenia a očakávania. Potom pomaly postupujte po tele nadol a pomocou úst, jazyka a dychu sa dotýkajte a vzrušujte alebo šteklite rôzne oblasti a sledujte, ako sa váš partner napína, keď cíti, že idete stále hlbšie, až sa dostanete k pohlavným orgánom. Tu môžete pomaly začať stimulovať genitálie ústami - ak chcete zvýšiť napätie a stimuláciu, môžete prestať tesne pred tým, ako partnerka dosiahne orgazmus, a skúsiť na chvíľu niečo iné, aby ste vyvrcholenie ešte viac oddialil a udržal vysoké napätie dlhší čas.

Mister Size
Viac článkov

Správne nasadzovanie kondómu - ako to robiť bez toho, aby to bolo nepríjemné

Prečítajte si teraz

Priateľstvo+, mingles, otvorený vzťah a polygamia - čím to je, že sú moderné modely vzťahov?

Prečítajte si teraz

Bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý je môj penis - milujem ho

Prečítajte si teraz